Sport

Gigi Becali vrea să încheie războiul cu Armata

 

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali a anunțat public că este dispus să cedeze Armatei clubul pe care încă îl patronează fără nici o pretenție financiară. Reacția latifundiarului vine după ce ministrul Apărării, Mircea Dușa, a anuntat reînființarea secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv al Armatei, noua echipă urmând să fie înscrisă în liga a patra, cel mai probabil în vara anului viitor.

Le dau eu echipa asta gratis, de ce să aștepte patru ani, să pornească din liga a patra? Le dau echipa în iarnă, o dau pe primul loc în campionat și fără datorii. Nu vreau nimic, zero bani le cer. Eu îmi văd de treaba mea, îmi iau șapte-opt jucători și plec la altă echipă, una calificată în playoff. Mă duc acolo, iau campionatul și mă calific în Champions League! E un stres prea mare. Eu nu mai vreau să am probleme la fotbal, vreau să-mi văd de treburile mele, de fetele mele și de familie”, a spus Becali.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button