Sport

Gigi Becali: „Vând tot, nu mă mai interesează!”

 

Gigi Becali a luat foc după ce FCSB s-a încurcat în deplasarea de la Călărași, scoțând doar o remiză. Latifundiarul și-a criticat aspru jucătorii și a anunțat că iese, cel puțin la nivel declarativ, din lupta pentru titlu pentru că are o echipă prea slabă. Mai mult, el a anunțat că va vinde toți fotbaliștii care au oferte, în capul listei fiind francezul Gnohere.
Cu cine să iei campionatul? Cu Planic, care dă pe lângă minge? Și căpitan… Cum să iei cu Bălgrădean, care dă mingea în adversar și apoi lasă mingea să intre în poartă? Cum poți să iei campionatul cu ăla de l-am luat… Cum ii zice, din Italia? (Adrian Stoian – n.red.) Eu habar n-aveam. Nu ai cum să iei campionatul așa. Trebuie să fii nebun să crezi că iei titlul cu echipa asta. Dacă Dunărea era să ne bată, după ce a schimbat jumătate de echipă, cum să iei campionatul? Cum să iei titlul cu Nedelcu? Dă pase doar la adversari. Vând tot, nu mă mai interesează. Chiar dacă iei campionatul, nu ai cum să faci față în Europa cu așa ceva. Dacă găsesc pentru Gnohere, îl dau cu 3 milioane de euro. Scad de la 5. Vând tot! Nu pot să fac față în Europa cu echipa asta. Eu văd că nu ai cum să câștigi campionatul cu acești jucători. La revedere, îi vând pe toți. Am dat telefoane deja la impresari”, a tunat Becali la DigiSport.

Citiți și:

Liga I. FCSB debutează cu stângul la Călărași


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare