Sport

Gigi Becali și „SECRETUL” calificării FCSB-ului în grupele Ligii Campionilor!!! Noi TRANSFERURI…

 

Gigi Becali este, acum, numai cu gândul la calificarea echipei sale în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce, la Lisabona, FCSB a remizat, 0-0, cu Sporting în prima manșă a play-off-ului.

Prin urmare, miercuri, de la ora 21.45 (în direct la PRO TV), pe „National Arena”, toate biletele puse la comercializare online s-au vândut, din această rețetă financiară, de 1.3 – 1.5 milioane de euro, Gigi Becali dorind să-l achiziționeze pe Florinel Coman, de la FC Viitorul.

Șeful FCSB a relatat, intervenind telefonic la Digi Sport, că „nu mă mai duc la echipă săptămâna asta. Duminică merg la biserică, în Pipera, apoi plec la mănăstire, să mă rog la Dumnezeu pentru calificarea în Liga Campionilor. Ce să mai vorbesc cu jucătorii, vorbesc cu Dumnezeu”.

Gigi Becali a relatat că îl vrea pe Raul Rusescu, pus pe liber de Osmanlispor, dar nu-l va vinde pe Denis Alibec, explicând strategia: „Eu nu vreau să văd lemnul de la cireș, vreau să văd poamele, cireșele. Pâi nici nu vreau să discut că nu iau titlul la anul! Iar în Liga Campionilor premiile se dublează, aș lua 60-70 de milioane de euro”.

Afaceristul din Pipera a mai spus că s-a înțeles și cu fundașul central sârb Bogdan Planic, care este așteptat în cursul zilei de astăzi la București pentru a semna contractul cu gruparea „roș-albastră”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button