Sport

Gigi Becali și-a făcut PRAF echipa!!! Pe cine i-a luat în VIZOR?!…

 

La finalul partidei dintre FCSB și Viktoria Plzen (2-2), din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, Gigi Becali a apărut dezamăgit în fața jurnaliștilor prezenți pe „National Arena”, recunoscând că „nu avem forță, nu avem fotbal”.

„Dacă joci fără fundaş central, joci doar cu unul şi altul face cadouri (e vorba de Larie – n.r.), nu ai cum să te califici. Problema e şi la fundaşul dreapta… Nu avem fundaş lateral, nu-l avem pe Pleaşcă? Nu e în graţiile lui Dică? O să fie. Eu am spus că nu mă bag niciodată, dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu pot să las, însă, aşa”, a declarat șeful FCSB-ului, care l-a criticat dur pe antrenorul Nicolae Dică și pentru că l-a introdus pe Achim, „care nu este de Steaua”, în joc în locul accidentatului Budescu (suspect de ruptură musculară, va sta pe tușă aproximativ 3 săptămâni).

Concluzionând, Gigi Becali a spus că el este vinovat, pentru că nu a transferat în această vară un fundaș central și că l-a luat pe Larie.

Nicolae Dică și jucătorii au rămas, însă, optimiști, crezând că pot întoarce soarta calificării în returul din Cehia de săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI: Preliminarii CL. FCSB scoate doar un egal acasă

Rezultatele înregistrate în preliminariile Ligii Campionilor

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare