Sport

Gigi Becali: „La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul”

  • gigibecali_7.jpg

Cu ocazia numirii lui Nicolae Dică la FCSB, Gigi Becali a vorbit și despre investiţiile pe care le face guvernul maghiar la Sepsi Sfântu Gheorghe, o formaţie care a câştigat Cupa României, Supercupa României şi e cu un pas în turul III preliminar al Conference League, după 3-1 cu Olimpija Ljubljana (Slovenia), săptămâna trecută, pe teren propriu. Gigi Becali s-a lăudat că va face tot ce-i stă în putință să stopeze ascensiunea formaţiilor din România cu susţinere maghiară.
„Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viaţa lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Pe Sepsi o vom ţine la ghilotină. O să o ţin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ţinem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda vor ridica un pic capul, investesc bani mulţi. Viktor Orban poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui! Cât sunt eu în fotbal, el să-şi pună pofta în cui! Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a spus Gigi Becali, potrivit Adevărul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare