Sport

Gigi Becali l-a făcut praf pe fostul jucător al lui Sepsi / Ce a zis de „Maradona Ștefănescu”

Gigi Becali l-a făcut praf pe fostul jucător al lui Sepsi.

După ce FCSB a remizat în „Ghencea” cu Universitatea Cluj, 1-1, în prima etapă a Superligii, ediția 2024-2025, Gigi Becali și-a criticat sever echipa. Primul luat în vizor a fost Marius Ștefănescu, pe care l-a transferat de la Sepsi Sf. Gheorghe în schimbul a 1,3 milioane de euro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe fostul jucător al lui Sepsi

„S-a întâmplat că eu sunt de vină la toate. Eu sunt de vină. Păi când găsesc câte unu că joacă, stai să vezi, Maradona Ștefănescu, ce să mai alerge, dacă eu l-am făcut vedetă? El n-are nicio vină, eu sunt vinovatul. A fost un meci, dar e semnalul de alarmă. De neînlocuit sigur că este, așa va fi, dar să audă acum ce spun eu, că nu a venit el vedetă. Aude asta și își dă seama ce trebuie să joace. Vedetă a fost. N-a jucat fotbal, s-a ascuns de fotbal. La fotbal, trebuie să te miști, să primești mingea. El nu s-a arătat să primească mingea. Pentru ce? E căldura. Am vrut să-l schimb la pauză, dar am zis hai, să nu… Am greșit”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

De tirul patronului n-au scăpat nici alți fotbaliști, Edjouma și Alex Băluță, în special, fiind luați în vizor.

Tot sâmbătă, Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat la limită, 1-0, pe teren propriu, cu Poli Iași, iar UTA Arad și Rapid București au terminat la egalitate, 1-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button