Sport

Gigi Becali l-a „DESFIINȚAT” pe Reghecampf!!! Construiește… coloana vertebrală!!!

 

După eșecul suferit aseară de Steaua, la Ankara, 0-2 cu Osmanlispor în prima etapă din grupa L a „Europa League”, Gigi Becali a luat foc.

„Am văzut o echipă care nu ne poate bate niciodată în viața asta. Ne vom califica în primăvara europeană. Această înfrângere s-a întâmplat pentru că s-a întâmplat… A greșit și «Reghe», a crezut că joacă 3-4-3, dar juca 5-1-3-1. Eu îmi spun opinia. Nu am avut dirijor la centru și ne-a lipsit coloana vertebrală. M-a deranjat distribuția echipei, nu jucătorii care au fost folosiți… Nu se va mai greși, de aceea sunt proprietar. Cât de prost să fii să te uiți 15 ani la fotbal și să nu înveți ceva? Eu nu sunt prost și nici idiot. Când ai inteligență și har înveți și mai repede, chiar mai repede decât specialiștii. Nu ai cum să joci fotbal dacă nu ai coloană vertebrală. Asta am învățat de la Hagi. Trebuie să ai fundași centrali puternici, doi mijlocași puternici și un atacant, care să facă o coloană vertebrală. După aceea, construiești”, a declarat astăzi, la Digi Sport, patronul Stelei.

CITEȘTE ȘI: Steaua începe cu un eșec în Europa League


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare