Sport

Gigi Becali i-a cerut SCUZE lui Dică!!! SE CAUTĂ goalkeeper!!! Și-a dat seama că Vlad nu e „Messi al portarilor”!!!

Vine Mario Felgueiras la FCSB?!…

 

Dacă FC Dinamo a pierdut două puncte prețioase în derby-ul cu FCSB (amănunte, aici: Liga I. Dinamo pierde 2 puncte în ultimul minut) pe mâna antrenorului Vasile Miriuță, neinspirat la schimbări, „roș-albaștrii” au avut un portar, Andrei Vlad, cu o mare vină la cele două goluri încasate.

După partidă, Gigi Becali a declarat la Digi Sport: „Am vrut să îi acord și lui Vlad o șansă. Am greșit. Mi-o asum… Vlad are lipsă de reacție, e prea lent. A greșit cu CFR, a greșit cu Dinamo, gata! L-am crezut Messi al portarilor, dar nu e așa… E prea lejer, prea neconcentrat, se crede pe scenă la prezentare de modă?!”.

Apoi, șeful FCSB a recunoscut că antrenorul Nicolae Dică a cerut achiziționarea unui portar de valoare după transferul lui Niță la Sparta Praga, susținând că, în caz contrar, se poate pierde campionatul: „L-am sunat și pe Dică, i-am zis: «Iartă-mă. Eu sunt vinovat. Tu ești ăla bun»”.

În acest sens, Gigi Becali a relatat că va face toate eforturile pentru a transfera astăzi, de urgență, un portar: „Nu pot să-l iau pe Iliev de la Astra… Dacă nu găsim, o să joace Stăncioiu”.

Se vehiculează că FCSB vrea să-l aducă pe portarul portughez Mario Felgueiras, care a evoluat pentru prima dată în Liga 1 la FC Brașov.

Altfel, Gigi Becali a afirmat că nu mai vrea să-l vadă pe Gabi Enache în primul „11” al FCSB.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button