Sport

Gigi Becali, EUFORIC după Steaua – Dinamo!!! Alte reacții…

 

Derby-ul Steaua – Dinamo, disputat aseară pe „National Arena” în etapa a 5-a a Ligii 1 la fotbal, s-a încheiat la egalitate, 1-1. După ce Rotariu a deschis scorul în minutul 11 pentru „câini”, De Amorim a refăcut echilibrul pe tabela de marcaj după 6 minute.

La final, în ciuda scorului, Gigi Becali, patronul echipei „roș-albastre”, și-a lăudat jucătorii: „Dinamo a avut un singur corner într-un meci. Asta spune totul. Nu am avut nici o emoție, s-a jucat la o singură poartă. Știam că avem o echipă mult mai valoroasă, dar nu mă așteptam chiar așa, să accepte rivalii să fie umiliți. Până la urmă, mănânci bătaie, care-i problema – oricum, s-a terminat egal… Dar să nu joci fotbal, e rușinos, zic eu. Am luat doi jucători mari: Boldrin și De Amorim. Boldrin e un decar, un bun fotbalist, care s-a văzut că luminează jocul”.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, s-a arătat supărat la final, susținând: „Normal că sunt nemulțumit, nu sunt fericit când pierdem puncte. Asta e viața. Am primit un gol din fază fixă, pe o greșeală foarte mare. Trebuie să luăm momentele bune din joc, mai ales cu jucătorii importanți, să aibă mai mult curaj, mai multă răbdare, mai ales cu echipele care se apără tot timpul… Trebuia să ne bazăm pe jucătorii veniți acum, De Amorim și Boldrin, pentru că avem trei indisponibilități de lungă durată, Toșca, Pintilii, Golubovici. Florin Tănase a evoluat pe o poziție nouă pentru el (cea de vârf – n.a.). Dacă vor pleca jucători, probabil ne vom mișca și noi pe piața transferurilor”.

La rându-i, Ioan Andone a recunoscut că Steaua l-a surprins prin formula aleasă, cu 6 fotbaliști de atac în primul 11: „Am fost destul de bine organizați, am cedat posesia, dar contraatacul nu mi-a plăcut. Puteam marca mai multe goluri, dacă eram atenți. Au fost probleme când apăreau Enache, Stanciu și Popa, de acolo au apărut ocaziile Stelei. Nu era corect să câștigăm noi”.

Totodată, „Fălcosul” a comentat eliminarea din final a lui Steliano Filip: „O să analizăm, să vedem. Filip nu avea voie să facă așa ceva (cot aplicat în fața lui Adi Popa – n.a.)”.

Astfel, Dinamo a rămas în fruntea Ligii 1, cu 11 puncte acumulate. Steaua este pe locul secund, la o lungime în spate, dar cu un meci mai puțin disputat.

Foto: Libertatea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare