Sport

Gigi Becali, DEZAMĂGIT!!! Dică, SUB PRESIUNE!!!

 

La finalul meciului pierdut de FCSB cu Lugano pe „National Arena” (amănunte, aici: FCSB ratează primul loc în grupa de Europa League), antrenorul Nicolae Dică a mărturisit că „mereu am fost sub presiune, din prima etapă până în acest moment, am fost pus sub presiune, mă aşteptam la aşa ceva”.

Gentleman, Dică nu a vrut să spună care dintre jucătorii săi nu are valoare de FCSB, însă patronul, supărat în urma eșecului prin care a pierdut primul loc din grupa G de Europa League, a declarat la Digi Sport: „Nici apărare n-am avut. Nedelcu, nu înţeleg, ori e fundaş central, ori mijlocaş. Numai acolo l-am văzut. Nu ştiu ce se întâmplă. N-are rost… Apărarea nu mai face faţă când mijlocul e praf, când ai 4-5 jucători care nu-ţi joacă. Dacă jucau Pintilii, Budescu, Man sau Gnohere de la început… Nu sunt supărat, se întâmplă, rivalii au avut două ocazii şi au dat două goluri”.

Despre Golofca, Gigi Becali a spus că aleargă mult, însă degeaba, „dar mai are șanse să fie vândut”. În ceea ce-l privește pe De Amorim , el a subliniat că „nu mai am nici o încredere în el”.

În privința viitorului adversar din primăvara europeană, finanțatorul FCSB a comentat: „Vreau un nume mic, ca să putem trece mai departe”.

Atalanta Bergamo este… preferata lui Becali.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare