Sport

Gigi Becali, despre FCSB: „MORTĂCIUNE”!!!

 

Şeful FCSB-ului a fost extrem de nervos aseară, la finalul meciului terminat la egalitate la Ovidiu, cu Viitorul, 1-1 (detalii, aici: Liga I. Doar remiză la Ovidiu), în urma căruia „roş-albaştrii” sunt la 5 puncte distanţă de CFR Cluj, liderul Ligii 1.

„Noi nu avem echipă. Avem doar trei jucători: Junior Morais, Benzar și Gnohere. Uneori și Tănase. Filip parcă era mort. Mergea pe teren. Nu am cu cine să îi înlocuiesc. I-am încercat pe toți, și pe Hora, pe Moruțan. Trebuie să vină alții. La vară, trei, patru inși noi… Așa echipă slabă nu am avut niciodată. Mortăciune! Nu avem echipă să luăm campionatul. Chiar dacă l-am lua, cu echipa asta ne dă în cap orice echipă din Europa. CFR nu are nici valoare, noi avem. Probabil, noi nu am avut antrenor… Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar acolo (la Viitorul – n.r.) sunt niște copii. Calcan, Ganea, Boboc, ăștia sunt niște copii. Nici pe ei nu putem să îi batem?!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

În scurt timp, foarte probabil, Mihai Teja va avea soarta lui Nicolae Dică…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare