Sport

Gigi Becali, despre 2 fotbaliști BRAȘOVENI… „Tamaș are un demon al băuturii”!!!

 

Aseară, Steaua a câștigat chinuit pe terenul Forestei Suceava și s-a calificat în optimile Cupei României la fotbal.

La finalul disputei, Gigi Becali, patronul echipei „roș-albastre”, a fost iarăși în centrul atenției presei sportive. Printre altele, el a vorbit despre situațiile a doi fotbaliști brașoveni care evoluează la Steaua.

„Mie mi-a plăcut dintotdeauna Enceanu, dar ei (antrenorii – n.a.) nu prea l-au băgat, nu ştiu de ce. Acum e greu să intre el, deja vin toţi jucătorii… Avem şase mijlocaşi centrali şi trebuie să joace doar doi”, a spus Becali referitor la Rareș Enceanu, tot la Sport.ro relatând cu privire la Gabi Tamaș, după ultima escapadă bahică a acestuia, de la începutul săptămânii, în centrul vechi al Bucureștiului: „Tamaş e un fotbalist extraordinar, dar nu pot rămâne indiferent faţă de lucrurile pe care le face. Nu se poate aşa la infinit. Nu poţi pune bază în el dacă face lucrurile astea. Aşa, ca joc, nu ai ce să spui, dar poţi să ai încredere când e beat? Poate să facă ce vrea, dar dacă în timpul liber bei şi întârzii la antrenament… Am făcut o excepţie cu el, a avut în contract 50.000 de euro amendă, dar are un demon al băuturii, care nu-l lasă în pace”.

Din ce s-a vehiculat, Gabi Tamaș va fi amendat cu suma menționată și va fi folosit titular de antrenorul Laurențiu Reghecampf în meciul de săptămâna viitoare, din Elveția, cu FC Zürich, în grupele „Europa League”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button