Sport

Gigi Becali, declarație halucinantă după verdictul primit de Simona Halep

Gigi Becali, declarație halucinantă după verdictul primit de Simona Halep. La aproximativ un an după ce a fost suspendată temporar din tenis fiind depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022, Simona Halep a aflat că a fost suspendată pentru patru ani din orice activitate sportivă.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV despre pedeapsa drastică pe care a primit-o Simona Halep.

La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prin prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…

Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace. A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat ea bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă.

Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?”, a spus Gigi Becali.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare