Sport

Gigi Becali, ATAC DUR la Dică!!! Și-a făcut „PRAF” echipa!!!

 

În ciuda faptului că FCSB a câștigat cu 1-0 partida de aseară cu CSM Poli Iași, în urma supergolului dat de Budescu din lovitură liberă, și că se află pe primul loc în play-off-ul Ligii 1, datorită golaverajului, patronul Gigi Becali s-a declarat total nemulțumit de evoluția „roș-albaștrilor”.

„Sunt așa de amărât… Steaua a fost dominată în 10 oameni de Iaşi, nu mai contează rezultatul şi că eşti pe primul loc, că nu ai cum să rămâi acolo. Eu când spun că am jucători valoroşi, aşa i-am luat şi aşa am dat două milioane pe Nedelcu, trei pe Coman… L-am auzit pe Gică Hagi spunând că Florinel Coman nu are nimic sub Mbappe, dar l-am văzut că puteam să plecăm pe contraatac şi el a dat mingea adversarilor, să ne dea ei gol. Eu ştiu că nu am cum să fiu bucuros că suntem pe primul loc, are dreptate Cioinac (fundașul eliminat al Iașiului – n.r.) când spune că nu merităm să fim acolo”, a declarat Gigi Becali într-o intervenție telefonică avută la Digi Sport, sugerând că unii dintre fotbaliștii săi, pe care-i plătește cu peste 10.000 de euro pe lună, fumează la greu.

Apoi, finanțatorul FCSB-ului l-a luat în colimator pe antrenorul Nicolae Dică: „E vinovat şi Dică. Spune că nu era supărat nimeni dacă era 3-0. Nu e aşa, băi, băiatule! Unde a văzut el 3-0 nu ştiu, că eu nu am văzut. Am văzut că am avut un corner, atât… Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe primul loc! Nu mă cert cu Dică, dar am văzut declaraţia lui. Pe noi ne-a dominat Iaşiul în 10 oameni şi el scoate că trebuia să câştigăm cu 3-0? De unde 3-0?”.

CITEȘTE ȘI: Liga I. Budescu duce FCSB pe primul loc


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare