Sport

Gigi Becali anunță schimbări radicale la echipă

 

Înfrângerea Stelei în faţa lui Dinamo l-a supărat rău pe Gigi Becali care a anunţat măsuri fără precedent la Steaua, promițând că va schimba jumătate de echipă în iarnă. Se ştiu deja jucătorii pe care nu va mai conta vicecampioana.  „În seara asta nu am mai dominat noi cum am făcut-o în alte dăţi. Am avut şi 11 metri la Adi Popa, dar nu contează. A câştigat echipa care a avut mai multă dorinţă. Eu aştept playoff-ul, o să vină Tănase, o să vină Alibec, o să mai iau 3-4 jucători, ca să fie o echipă. Asta nu se poate numi o echipă de valoare. Avem valoare, dar… important e faptul că… cum să ai 1-0 în primul minut şi să nu gestionezi jocul, să nu pasezi. O echipa îi pasează, îi înnebuneşte, iese balamuc, le dai 2-3-4. Tamaș dădea tare în minge, Bourceanu dădea tare. De la mijloc trebuia limpezit.”
„S-a terminat, nu voi face un capăt de ţară pentru un meci de fotbal. Vreau să câştig campionatul, în rest nu am nici o treabă. Ca să îl câştig e nevoie de o curăţenie de 4-5 jucători, apoi aduc 4-5 jucători. Pot face ceva? Asta e valoarea lor. Am nişte jucători în minte, dar nu pot să-i zic acum. Meciul cu Villarreal este foarte important.” , a declarat Gigi Becali la sport.ro, după meci.

Citiți și:

DERBY. Steaua, umilită de Dinamo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button