Sport

Gigi Becali, ANUNȚ ȘOC!

 

Gigi Becali, patronul FCSB care este și antrenor principal – brașoveanul Dinu Todoran are doar un rol decorativ, e extrem de supărat după eșecul înregistrat de „roș-albaștri”, duminică seară, contra celor de la Rapid, 0-1 (Vinicius – autogol), fiind tentat să renunțe la afacerea sa fotbalistică.

La PRO X, Gigi Becali a declarat în această dimineață: „E o afacere pe care nu vrea să o mai țin. Eu dacă nu iau campionatul, mă las de fotbal anul ăsta. Ce mare lucru?  Nu am la cine să vând echipa, nu are nici cine să o cumpere. O să vând jucătorii unul câte unul și o să scot banii… În primul rând, trebuie să dea pe echipă vreo 40-50 de milioane de euro, luând jucătorii în parte. Cine să dea 50 de milioane de euro și cine să mai bage bani pe urmă?”.

După 5 etape disputate în Liga 1, FCSB ocupă locul 4, cu 8 puncte, la 7 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

UPDATE. Conform Fanatik.ro, Gigi Becali are de gând să renunțe la serviciile antrenorului Dinu Todoran și insistă pentru (re)aducerea la FCSB a actualului selecționer, Mirel Rădoi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare