Sport

Gigi Becali a pus „TUNURILE” pe arbitrul Hațegan!!!…

 

După egalul smuls aseară, in extremis, de FCSB în deplasarea de la CFR Cluj, meci disputat în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 – amănunte, aici: Liga I. FCSB egalează CFR Cluj în prelungiri, Gigi Becali a fost extrem de critic în privința arbitrajului prestat de Ovidiu Hațegan, considerat cel mai valoros „central” din România.

„Pe vremuri, cei de la CFR Cluj aveau 3-4-5 arbitri cu care erau prieteni la cataramă. Unul dintre ei e Hațegan… Îi dă roșu direct lui Pintilii, ca să stea două etape. Nici măcar galben n-a fost la Pintilii. Ce să fac? Îmi apăr nevoile și neamul!… Dacă nu e prieten cu cei de la CFR, atunci Hațegan e cel mai slab arbitru care a existat vreodată în România!… De ce n-am câștigat? Nu poți, dacă te descurajează arbitrul așa… Ne resemnam dacă nu egalam, pierdeam campionatul și cu asta basta, venea Hațegan să joace”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Apoi, intervenind la PRO X, Gigi Becali a spus că el l-ar suspenda pe Hațegan, îndoindu-se că este arbitru de clasă UEFA. A relatat și că ar trebui delegați arbitri noi, continuând: „Dă-l, mă, pe Feșnic! Dă-l pe Avram! Ei sunt arbitri. Cum nu greșește, mă, Feșnic? Cum nu greșește, mă, ungurul Kovacs? Nu am ce să le reproșez lor. Dar ei nu fac viciere de rezultat, ei nu dau eliminări la mișto! Unde ești, mă, în junglă? Cum să faci așa ceva?”.

De asemenea, Becali speră că CFR Cluj „nu poate s-o țină la infinit așa”, căci nu joacă nimic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button