Sport

Gigi Becali a găsit VINOVATUL!!! „Reghe”, acuze DURE!!!

 

Cum Steaua a ajuns la 3 puncte în spatele Astrei Giurgiu după remiza cu Dinamo de aseară, iar șansele de a câștiga Liga 1 s-au cam diminuat, Gigi Becali a părăsit iritat Arena Națională.

Patronul FCSB a scos țapul ispășitor pentru acest egal, Nicușor Stanciu, „giuvaerul” echipei naționale: „N-aţi văzut ce bine a jucat?!… El crede că fotbalul e aşa, l-aţi lăudat voi puţin şi gata, e mare fotbalist, vedetă. Dacă joacă Stanciu titular cu Astra, uitaţi de campionat, gata… Nu mă interesează arbitrajul, mă interesează Stanciu, care a pierdut meciul. A venit AC Milan să-l ia? O să le dau eu bani să-l ia, doar să scap de el”.

La rându-i, dezamăgit, antrenorul Laurențiu Reghecampf a arătat cu degetul înspre „câini”: „Uitaţi-vă la cum a jucat Dinamo acum şi cum a jucat cu Astra. Aş vrea ca acest play-off să se joace până la sfârşit. Şi aş vrea ca echipele pe care le întâlnim să joace cu aceeaşi ardoare în acelaşi meci. Am impresia că anumite echipe nu-şi apără corect şansele… Şi noi nu putem să facem nimic, decât să ne jignim unii pe alţii, iar eu asta nu o să mai fac”.

Apoi, „Reghe” a relatat în conferința de presă că echipa sa a avut un penalty clar, neacordat, la 1-0 și un ofsaid care nu a fost.

Ulterior, chestionat la Digi Sport pe tema acuzațiilor lui Reghecampf, Mircea Rednic a zâmbit, declarând că, în meciul pierdut de Dinamo cu Astra, „diferența a făcut-o Alibec”, pentru a concluziona: „Eu și echipa mea ne-am apărat mereu șansele. Diferența între Steaua și Astra este că ultima echipă are atacant”.

CITEȘTE ȘI: Liga I. Steaua remizează și ajută Astra


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button