Sport

Gică Hagi refuză postul de selecţioner

Gică Hagi refuză postul de selecţioner

Gheorghe Hagi a anunţat, luni, într-un comunicat, că nu poate accepta oferta FRF de a fi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, informează news.ro.
”Regele” fotbalului românesc spune că această decizie a fost una dintre cele mai dificile din cariera sa.
Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:
Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.
Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.
A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.
Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !”
, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Farul Constanţa.
Echipa naţională nu mai are selecţioner, după ce contractul lui Edward Iordănescu a expirat şi acesta a refuzat prelungirea acordului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Ce va spuneam eu,ma ? Dar voi,nu si nu.Una e sa te califici in Optimi la Euro 2024 si cu totul alteva este sa joci FOTBAL.Vorba lui Mourinho: “nu ma intereseaza cupele.Am vitrina plina. Ma intereseaza jocul,deoarece jocul aduce cupe.”… Citeşte mai mult »

Back to top button