Sport

Gică Hagi, ofertat de o echipă de top din Spania

 

Președintele unui club de top din Spania a venit la Constanța și i-a făcut o ofertă concretă lui Gică Hagi. Dezvăluirea i-a aparținut lui Gică Popescu, însă acesta a menționat că Hagi a refuzat să plece în iarnă de la Viitorul Constanța deși a avut o ofertă de la o echipa importantă din Spania. Cel mai probabil este vorba despre FC Sevilla, care în iarnă l-a adus antrenor pe Vicenzo Montella.
Gică Hagi a avut o ofertă de la o echipă de top din Spania, din prima ligă. Nu e Deportivo, e o echipă de mai sus care a schimbat antrenorul în iarnă. A stat președintele o săptămână la Constanța și l-a rugat să vină, dar el nu a vrut“, a spus Gică Popescu la Digi Sport. Întrebat dacă este vorba despre FC Sevilla, Popescu a refuzat să ofere un răspuns: „Nu vă spun. Să vă spună Gică dacă vrea!”
FC Sevilla ocupă locul 6 în campionatul Spaniei și este calificată în sferturile de finală din Liga Campionilor. Totodată, Hagi a avut o ofertă și de la echipa lui Florin Andone, Deportivo la Coruna, potrivit impresarului Pietro Chiodi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button