Sport

Gică Hagi declară război arbitrilor. Update: a fost suspendat

 

Actualizare

Antrenorul echipei FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a fost suspendat două jocuri, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF după ce a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu la meciul de acasă cu Politehnica Iaşi, din etapa a 10-a a Ligii I, câştigat cu scorul de 2-1. Totodată, Hagi a fost amendat cu 320 de lei. Astfel, „Regele” nu-și va putea conduce jucătorii de pe bancă la partidele cu Sănătatea Cluj, din Cupa României (26 septembrie) și CS Universitatea Craiova (30 septembrie).

Știrea inițială

În ultimul meci al rundei a X-a, dintre Viitorul și Poli Iași (2-1), în min. 84, Gică Hagi a primit cartonaș roșu și a fost trimis în tribună de arbitrul Adrian Comănescu,​ pentru proteste.

„Mințiți! Mințiți cu nerușinare”, a fost reacția dură a lui Gică Hagi.

La finalul partidei, „Regele” a declarat la flash-interviu: „Vreau să-mi felicit echipa, jucătorii. A început războiul, dar suntem pregătiți de luptă și vom merge să ne luptăm. Echipa a demonstrat că știe să lupte. Antrenorul a făcut niște schimbări, dar Cel de Sus a văzut și ne-a ajutat să câștigăm. Iași a avut o grămadă de ocazii, dar nu a fost așa cum a spus antrenorul lor, că a fost împinsă echipa mea din spate de arbitri. Aceste lucruri mă sperie. Cei doi arbitri au început să mă mintă. Nu se poate, unul să spună că mă dă afară pentru ceva, altul pentru altceva. Am fost primul în România care a spus că vrea arbitri români. Nu ca ceilalți care au venit după. Să ne lase să jucăm fotbal, fiți imparțiali!”.

Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalty, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalty, în minutul 39.

În urma acestui rezultat, echipa lui Hagi a egalat-o pe CFR Cluj în fruntea clasamentului cu 21 de puncte.

Foto Digi Sport


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare