Sport

Gică Hagi are ofertă concretă

 

Gică Hagi a mărturisit că are în momentul de față o ofertă concretă de a pleca la o altă formație. „Regele” susține însă că această propunere există doar că idee deoarece el nu vrea să plece de la Viitorul până la finalul acestui sezon. Tehnicianul le-a transmis celor interesați de serviciile sale că discută despre preluarea altei formații doar în perioada de presezon pentru că, spune el, nu vrea să mai repete greșelile din trecut.

Și în momentul de față am o ofertă. Am, ca idee, ca vorbă, am ofertă, bineînțeles. Există o idee. Dar eu voi respecta regula. Până în vară, până nu se termină, eu nu plec. Doar atunci, dacă va fi posibil. Dacă va fi, bine, dacă nu, rămân la clubul meu. Dacă a fost greșeală cea mai mare a mea, nu pot să repet greșeala de nu știu câte ori“, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport. Hagi își reproșează în continuare faptul că, la începutul carierei, a acceptat să preia echipe aflate în mijlocul sezonului. El spune că nu a avut cum să își impună filosofia de joc pentru că lotul era format de un alt tehnician, iar pregătirea fusese făcută altfel decât și-a dorit. După experiențele ratate de la Galatasaray, Hagi și-a promis că nu va mai prelua formații decât la începutul sezonului pentru a încerca să își impună stilul înaintea începerii meciurilor oficiale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button