Sport

Gică Hagi a desființat echipa a doua

 

Gheorghe Hagi a renunţat la echipa a doua, clubul care evolua în Liga a 3-a, și a transmis, printr-un comunicat de presă, că a luat această decizie pentru a le oferi o nouă motivaţie jucătorilor tineri. De asemenea, Hagi a menţionat că cei mai talentaţi tineri vor rămâne la Viitorul, iar restul vor fi cedaţi altor echipe.

Acesta e comunicatul de presă al clubului Viitorul:

1. După o experienţă de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine că această să-şi întrerupă activitatea din următoarele motive:
– jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivaţie, de şansă de a face mai rapid pasul către prima formaţie.
– FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regulă FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulţi jucători tineri, de certă valoare, convocaţi constant la loturile naţionale.

2. FC Viitorul nu a reziliat niciodată unilateral un contract, indiferent dacă jucătorul a plecat în schimbul unei sume de transfer sau liber de contract. Întotdeauna contractele s-au încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părţi.

Gigi Becali susţine decizia luată de Gică Hagi și consideră că risca să intre în faliment, dacă continua să cheltuie la fel de mult ca până acum.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare