Sport

Gianni Infantino: „Cred că fotbalul e pregătit pentru a avea 40 de echipe la Cupa Mondială”

 

Gianni Infantino, președintele FIFA, a declarat că Euro 2016, primul turneul final cu 24 de echipe la start, a fost un succes, și Copa America, unde, tot în premieră, au fost 16 formații, au reprezentat succese și că fotbalul este pregătit pentru ca la starul Campionatului Mondial să fie de Naționale.

„Meciurile de la Euro și de la Copa America au fost toate foarte competitive. În grupe, calificarea s-a decis abia în ultimele partide, totul a fost foarte echilibrat. Cred că fotbalul e pregătit pentru a avea 40 de echipe la Cupa Mondială, care e mai mult decât o competiție, e un eveniment social. Pentru dezvoltarea fotbalului, este important așadar să avem mai multe țări și regiuni reprezentate. Mai întâi, vom vorbi cu toți cei implicați: jucători, cluburi, campionate, asociații și parteneri ai noștri”, a declarat Infantino pentru Bild.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare