Sport

Ghiță spune că Moroșanu fuge de el

 

Mult așteptata luptă dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu nu are încă o dată certă. Ghiță a lansat un nou atac pe Facebook la adresa rivalului său, spunând că Moroșanu fuge de el.

„Managerii mei l-au sunat pe Moroșanu, care se pare că este pentru două luni la o emisiune unde face curat în grajd, dă cu mătura (nu este rușinos)! Deci, refuză să stea la masă! Refuză să lupte, pentru că îi este frică de mine! În loc să minți presă și publicul că lupți, mai bine spune public că îți este frică de mine. În viața mea… nu am văzut așa om să mintă și să se victimizeze ca femeile!

Glory nu este interesat de Moroșanu. Eu am stat la masă și am discutat deschis. Unicul care fuge și evita este Moropinochhio!

Eu cred, că mai bine rămâi la show, că luptele sunt pentru bărbații adevărați, nu pentru campioni K1 TV!”, a scris Ghiță pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare