Sport

GHINION pentru Denisa Dedu & Co.?!…

 

Sunt semnale că misiunea reprezentativei feminine de handbal a României la turneul preolimpic programat la Podgorica, în Muntenegru, între 20 și 22 martie, va fi una infernală. Asta pentru că, așa cum a informat cotidianul norvegian Aftenposten, echipa națională a Coreei de Nord se pare că nu va participa.

Astfel, s-ar discuta, deja, la IHF înlocuirea ei. Ar fi două variante. Prima, să fie înlocuită cu formația Kazahstanului, următoarea clasată în campionatul Asiei. Dar, există posibilitatea ca forul internațional să dea „wild card” unei mari puteri, care a ratat prezența în această fază, precum Danemarca ori Germania.

La acest moment, România va întâlni Coreea de Nord, Norvegia și Muntenegru, ocupantele primelor două locuri urmând a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Foarte probabil, „tricolorele” nu se vor baza pe serviciile unor jucătoare de la Corona Brașov care ar putea face parte din lotul național – VEZI AICI: CAZUL CORONA BRAȘOV. Suspendări de…

Foto Instagram: Denisa Dedu, portărița brașoveană a „tricolorelor”, legitimată la CSM București.

CITEȘTE ȘI: CINE VA FI SELECȚIONERUL?! Ultimele declarații / Probabil, din ei doi se va alege…

UPDATE. SURPRINZĂTOR. Răspunsul lui Bogdan Burcea la oferta FRH…

Tomas Ryde, CE „ATAC” la FRH…

BRAŞOV. RYDE continuă să îşi ascundă neputinţa în spatele CAZULUI CORONA. „Chiar ne-a fost rușine de celelalte națiuni”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare