Sport

Gheorghe Hagi, plecăciune în fața „tricolorilor” mici. „Această generație ne-a depășit”

 

Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi a făcut o plecăciune în fașa rerpezentativei U21, despre care spune că a depășit deja „generația de aur”, care a jucat un sfert de finală la World Cup 1994.

„Au fost mult mai proaspeți în repriza a doua și au venit peste noi. Păcat, dar felicitări din toată inima pentru toată lumea. Ne-au scos în stradă, ne dau speranțe în continuare. Au tot viitorul în față. Noi, care am trăit astfel de meciuri, știm prin ce trec. Acest rezultat pe care l-au făcut e fantastic. Au fost aproape de finală. S-au bătut de la egal la egal cu Germania. Noi venim din spate și venim cum trebuie. Sper să îi batem în viitor, la echipa mare. Această generație ne-a depășit. Noi nu am jucat niciodată o semifinală, ei au făcut-o!”, a spus Gheorghe Hagi.

„Am dominat Germania în prima parte. Din păcate, ei au avut o zi în plus de pauză. Mulți jucători de la noi nu mai puteau pur și simplu să alerge. Am întâlnit o echipă pragmatică, una care joacă fotbal. Din păcate, nu s-a putut mai mult. Așa cum a fost prima repriză, dacă nu ar fi fost o zi atât de fierbinte, am fi luptat de la egal la egal”, a spus și Gică Popescu la Telokom Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button