Sport

Gheorghe Hagi, noul selecţioner?

Gheorghe Hagi, noul selecţioner? Naţionala României a rămas fără selecţioner, după ce Edi Iordănescu nu şi-a prelungit contractul cu FRF.

Conform gsp.ro, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îl vrea pe Gheorghe Hagi selecţioner al Naţionalei României, chiar dacă cei doi nu se află în cele mai bune relaţii. Negocierile ar urma să înceapă zilele următoare.

Gheorghe Hag | MyTex.ro
Gheorghe Hagi, noul selecţioner? 10

Întrebat dacă există posibilitatea de a ajunge la Naţională, Hagi a punctat: „Mai devreme sau mai târziu o să auziți, vom vedea”.

Primul meci oficial al Naţionalei României după Euro 2024 va fi cel din deplasare cu Kosovo, în Liga Naţiunilor. Partida e progrmată pe 6 septembrie.

Totodată, dacă „Regele” va ajunge la un acord cu FRF şi va prelua Naţionala României, el va fi înlocuit de Adrian Mutu la Farul Constanţa, mai anunţă gsp.ro, care mai scrie că şi Mirel Rădoi ar fi o opţiune pentru constănţeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button