Sport

Gheorghe Hagi e alesul. Încep negocierile cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu

Gheorghe Hagi e alesul Fedewraţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner al Naţionalei României. Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a făcut anunţul.

„Opțiunea numărul unu este Gică Hagi! Sunt și alți antrenori, foști selecționeri, tineri și experimentați. Nu pot să vă dau numele acum, pentru că nu am contorizat. V-am spus prima opțiune, probabil că vor fi aceleași etape ca atunci când a venit Edi.

Eu sper să accepte Gică Hagi, pentru că prea mult a amânat și poate fi și o garanție a succesului. Momentul lui a fost întotdeauna, pentru că mereu a fost ofertat și dorit. Cred că de 6 ani este ofertat

Gheorghe Hagi e alesul. Și domnul Lucescu este printre opțiuni. Nu mai vorbim de Mircea Lucescu, m-ați văzut în compania lui de multe ori în ultima vreme, o mare plăcere să stau alături de el. Nu i-am menționat și eu, pentru că sunt nume vehiculate în presă. E normal să fie așa, pentru că sunt vârfurile antrenoratului din România”, a declarat Stoichiţă conform gsp.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button