Sport

Gerard Pique va juca în continuare pentru naționala Spaniei

 

Gerard Pique, fundașul echipei FC Barcelona, a asigurat miercuri că va juca în continuare pentru naționala de fotbal a Spaniei, pe care o consideră „o familie”, relatează cotidianul francez L’Equipe. Gerard Pique s-a prezentat într-o conferință de presă pentru a încerca să pună capăt polemicii legate de faptul că el a susținut referendumul din Catalonia. „Prima zi de antrenament a fost grea. Nu este plăcut când oamenii care țin cu echipa ta sunt împotriva ta. Sunt aici pentru a încerca să schimb această situație. Vreau să ajut cât de mult pot. Trebuie să ne concentrăm să obținem cele trei puncte împotriva Albaniei. Astfel, vom fi ca și calificați (la Mondial — n. r.). Nu e posibil ca implicarea mea să fie pusă sub semnul întrebării. Vin aici (la națională — n. r.) de când am 15 ani. Consider că e o familie. Mă doare că lumea se poate îndoi de implicarea mea. Sunt mândru să fac parte din naționala Spaniei și din acest grup. Mesajul meu este următorul: „Să nu vă îndoiți de implicarea mea‘”.

Jucătorul s-a arătat „convins că multă lume în Spania e în favoarea votului în Catalonia. Vreau să spun că fiecare își poate exprima opinia. E ceea ce contează. Va fi greu să opresc fluierăturile, dar ce exprim eu este foarte rațional. Mă simt stânjenit pentru coechipierii mei. Ei nu merită ca un coleg să fie fluierat“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare