Sport

George Scripcaru – încă o atenţionare pentru şefii de la Corona Braşov / Despre contractele sportivilor străini şi… comisioane

George Scripcaru – încă o atenţionare pentru şefii de la Corona Braşov: „Atrag atenția șefilor de la Corona, în modul cel mai serios posibil, să nu mai angajeze cheltuieli din banii publici pe termen lung, pentru că sunt banii brașovenilor, nu banii lor personali”.

Aşa cum a declarat şi pentru MyTex, George Scripcaru, viitorul primar al Brașovului, le-a transmis lui Alexandru Dedu & Co.: „Opriți practica de a aduce sportivi din toate colțurile lumii (că ai noștri nu mai sunt buni) cu contracte de lungă durată pe sume imense, pentru că brașovenii nu vor așa ceva. Nu faceți asta de dragul sportului, faceți asta doar pentru buzunarele voastre, pentru că am suspiciunea rezonabilă că aceste contracte ascund înțelegeri despre comisioane care se scurg în buzunarele voastre. Și mai țin să le spun acestor personaje că șefii lor sunt consilierii locali, nu Coliban și ai lui”.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Brașov, de astăzi, sunt și două puncte care vizează în mod direct CSM Corona Brașov…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
11 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei Gheorghe
2 zile în urmă

lasa maestre sportul. vezi cum faci cu deblocarea traficului și cu tunelul pe sub tâmpa…

Ron
Răspunde la  Andrei Gheorghe
2 zile în urmă

Și cu șpăgile și corupția și trădarea Brașovului.Bai, coruptule, moldovenii sunt patrioți,tu ești un sectant ,inamic al Romanului!

Andrei Gheorghe
2 zile în urmă

sau ai tu ceva jucători care dacă sunt angajați îți virează tie ceva comision?

Ron
Răspunde la  Andrei Gheorghe
2 zile în urmă

Sectantul nu face nimic fara comision.

Mihai
2 zile în urmă

Scripcaru nu intelege nimica. Daca ar fi putut exista echipe fara jucatori straini atunci de ce nu vezi niciuna in Romania? Nici la handbal, nici la baschet, nici la volei la nimic! Omul nu se pricepe si atunca cu prostii.… Citeşte mai mult »

Florin
Răspunde la  Mihai
2 zile în urmă

Nu numai ca nu se pricepe, dar e si rau intentionat. Mno, el e la cheremul gastii de infractori-afaceristi care a devalizat 16 ani bugetul local si se pare ca inca nu s-a indestulat. Asta e, brasovenilor se pare ca… Citeşte mai mult »

Gigi
2 zile în urmă

Asa era pe vremea lui, cand se dadeau bani prin spate georgica nu are nicio vina el crede ca asa e si acum :). Ce ii pasa lui ca avem echipa de liga campionilor la Brasov…

Ron
Răspunde la  Gigi
2 zile în urmă

Un lucru este clar.Acest individ e doar un șmecher de după blocuri, o rușine de om,de politician și o rușine pentru noțiunea de roman . E un sectant care nu are nimic în comun cu Valurile românești din nici un… Citeşte mai mult »

Florin
2 zile în urmă

Mai gunoiule, tu vorbesti despre parandarat, pai voi ati patentat asta in sportul local, incepand cu sezonul in care echipa de fotbal Corona (apropo, un audit aici ar baga coada intre picioare multor politicieni pedele/pesede care acum vorbesc despre bugete)… Citeşte mai mult »

Ron
Răspunde la  Florin
2 zile în urmă

Asta e doar o scula de furat bani pt partid,că de altceva nu e în stare la nivelul lui de educație.

Stoica
7 ore în urmă

Eu zic sa nu mai aducem pe nimeni ,, din afară ” . Să începem cu primarul. Sloganul lui ,, deblocăm Brașovul ” este adresat prietenilor lui care nu au mai avut 4 ani acces la banii publici. Sper ca… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 7 ore în urmă de către Stoica
Back to top button