Sport

Generația de Aur va avea un candidat pentru șefia Federației Române de Fotbal

 

Mai mulți componenți ai Generației de Aur a fotbalului românesc au urmărit finala Ligii Campionilor la Cardiff, locul unde practic s-a născut echipa națională care avea să aducă cele mai mari performanțe din istorie.

Se pare că la viitoarele alegeri pentru șefia FRF, Generația de Aur va avea un candidat, după cum a declarat Gică Popescu conform GSP: „Nu cred că Generaţia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu (Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF), nu cred! Nu aţi văzut că dacă îndrăznim să facem aşa ceva suntem pasibili de alte lucruri? Singurul care şi-a anunţat candidatura e Burleanu, probabil dacă a făcut-o are şi o strategie pentru alegeri. Până acum nu am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenţi aici ar fi mult, mult mai potrivit decât ce este acum la Federaţie”.

La rândul său, Bogdan Stelea a comentat: „Sunt foarte mulți care așteaptă o salvare din partea Generației de Aur! Cred că ar trebui să începem să luptăm pentru șansa noastră și trebuie să demonstrăm că merităm. Pe mine actuala conducere a Federației nu mă impresionează în nici un fel. Sunt foarte înverșunați împotriva noastră, încearcă să facă lucruri, dar indiferent cât s-ar strădui, nu le fac cu o anumite naturalețe. Eu îmi doresc ca Gică Popescu să se întoarcă în fotbal, pentru că e dreptul lui. Mai întâi poate la o echipă de club, apoi să fie președintele Federației Române de Fotbal”.

„Eu îmi doresc o strategie pentru conducerea fotbalului românesc. Vreau ca, pe viitor, cei din Generația de Aur să conducă fotbalul românesc, pentru că suntem îndreptățiți, mă includ și eu. Am făcut ceva pentru fotbal, iar în ziua de azi fotbalul nostru nu a ajuns acolo unde ne-am dorit. Vreau ca toți să conducem fotbalul pentru a progresa mai mult. Avem mai multe cunoștințe comparativ cu cei care sunt la conducere în ziua de azi”, a menționat Costel Gâlcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare