Sport

Gazul a „ARS” Steaua!!! Gigi Becali e… foc și pară!!!

Mitrea și Golubovic au intrat în vizorul patronului

 

Aseară, Steaua București s-a făcut de râs în Liga 1, pierzând cu 0-1 (Mitrea – autogol) partida de pe „National Arena” cu Gaz Metan Mediaș. În repriza a doua, Boldrin a ratat un penalty, oaspeții jucând destul timp în inferioritate numerică după eliminarea lui Crețu.

La final, Gigi Becali, șeful Stelei, a fost extrem de iritat, atenționându-și jucătorii: „Trebuie să le intre în cap tuturor celor care vor să facă fotbal. Meciurile nu se câştigă din talent, ci numai şi numai cu muncă! I-am lăudat pe De Amorim şi pe Boldrin şi au jucat doar la început. Mitrea nu poate la nivelul ăsta. Dacă vezi că nu poate, nu-l bagi. I-am zis de la început lui Reghecampf… Niciodată nu va mai juca la Steaua. Nu are ce căuta aici. Golubovic e cel mai bun om din lume, dar nu are ce căuta la Steaua. Nu e atacant. Când îi expiră contractul, îi mulţumesc şi aia e… cât mai are trei luni, şase luni… Un an are, parcă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare