Sport

GATA de LUPTĂ. „Tricolorele” s-au relaxat la paintball

 

Loturile A şi B ale Naţionalei de handbal feminin a României s-au reunit la Cluj-Napoca, în vederea participării la Trofeul „Carpaţi”, alături de Ungaria şi Olanda.

„Este ultimul turneu înainte de Europene. E devreme pentru mine pentru că ştiu toţi că sunt aici de scurt timp, dar sunt mulţumit de cum au reacţionat jucătoarele. Nu prea pot dormi nopţile, din cauza asta şi sper să încep cu dreptul mandatul la Naţionala României. Nu avem decât două săptămâni de pregătire şi vreau să aveţi răbdare cu echipa. Luaţi în considerare că sunt nou, multe fete sunt noi, vrem să facem un turneu bun”, a spus Martin Ambros, noul selecţioner al României.

Sâmbătă se vor juca meciurile Ungaria – Olanda (ora 17.00) şi România A – România B (20.00). Până atunci însă, fetele noastre au lăsat deoparte antrenamentele pentru câteva ore şi s-au relaxat la paintball, într-o bază situată într-un cartier din apropierea Sălii Polivalente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button