Sport

Gândurile celor de la SR BRAȘOV pentru a doua parte a sezonului competițional

 

S-a terminat vacanța și pentru SR Brașov (echipă din Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal), care a avut luni primul antrenament din 2021.

În acest sens, managerul general Ciprian Jurubescu a declarat, potrivit contului de Facebook al grupării „galben-negre”: „Ne-am reunit la baza sportivă de la Tărlungeni, unde i-am găsit pe băieți dornici de fotbal. Va urma o perioadă de pregătire, sperăm că din ce în ce mai bună. Vom continua cu același staff tehnic și în mare parte cu același lot de jucători și vom lupta în continuare pentru fiecare minge și fiecare meci, pentru echipa brașovenilor. Mulțumim tuturor pentru susținere și pentru mesajele primite în ultima perioadă!”
 
Horia Popa, căpitanul echipei, a revenit plin de entuziasm pe terenul de fotbal: „Mă bucur că am început pregătirile, că mi-am revăzut colegii, care sunt foarte încrezători. Obiectivul este același, avem 6 săptămâni de pregătire în care ne vom antrena foarte bine, pentru ca la finalul acestui retur să fim cu toții satisfăcuți atât de rezultate, cât și de joc. Îmi doresc foarte mult să mergem pe un plan ascendent și să putem bucura toți suporterii și oamenii din oraș”.
 
De asemenea, antrenorul principal Liviu Nicolae a subliniat: „Urmează o perioadă de pregătire în care vom lucra mult pe partea de tactică, de pregătire fizică, în perioada de cantonament, chiar pe partea psihologică, deoarece au fost momente în turul de campionat în care am suferit din acest punct de vedere.
Eu împreună cu băieții suntem dornici să muncim și să facem lucruri frumoase!”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare