Sport

Gabriela Ruse, eliminată din primul tur la Wimbledon / Anca Todoni, în turul doi

Gabriela Ruse, eliminată din primul tur la Wimbledon
Jucătoarea de tenis Gabriela Ruse, locul 152 mondial, a fost eliminată, marţi, în primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, informează news.ro.

Ruse a fost învinsă de Elena Rîbakina, din Kazahstan, locul 4 mondial, scor 6-3, 6-1. Meciul a durat o oră şi 11 minute.

Pentru prezența în turul întâi la Wimbledon, Gabriela Ruse va primi un cec în valoare de £60.000 și 10 puncte în ierarhia WTA la simplu.

În turul al doilea, Elena Rybakina o va înfrunta pe Laura Siegemund (72 WTA), cea care a trecut în primul tur de Kateryna Baindl (184 WTA), scor 6-4, 6-1.

În primul tur la Wimbledon au mai fost eliminate Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Jaqueline Cristian, în timp ce Anca Todoni a acces în turul doi unde va evolua cu Coco Gauff, locul 2 mondial.

Todoni (19 ani, locul 142 WTA), venită din calificări, a jucat luni primul său meci la un turneu de Mare Şlem, câştigând în faţa sârboaicei Olga Danilovic cu 7-5, 6-1.

Wimbledon se desfășoară în perioada 1-14 iulie și se joacă pe iarbă. Este dotat cu premii totale în valoare de £50,000,000. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Marketa Vondrousova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 zi în urmă

Ieri erau 6,azi mai sunt 4.Deci,tot Halep,la Burj Al Arab e mai castigata.

Back to top button