Sport

Gabriela Firea a anunțat oferta pentru Cristina Neagu. „Nu ne permitem să-i oferim mai mult”

 

După ce în spațiul public a apărut informația că, pentru a continua la CSM București, Cristina Neagu a cerut o mărire substanțială a salariului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a ținut să clarifice situația într-o intervenție la TV.

„La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la 17.500, cât are acum. Doamna Gabriela Szabo m-a informat şi s-a discutat în Consiliul de Administraţie. Cu tot respectul pentru Cristina Neagu, valoarea ei şi ceea ce înseamnă ea, nu ne permitem să-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul după accidentare şi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior chiar şi în această perioadă de convalescenţă”, a precizat Firea la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button