Sport

Gabi Tamaș S-A SPERIAT la spital!…

 

Fundașul central brașovean, în vârstă de 36 de ani, a fost titular și căpitan de echipă în meciul câștigat de Universitatea Cluj în deplasare, 1-0 (Goga), cu Aerostar Bacău, în runda inaugurală a Ligii 2.

Dar, Gabi Tamaș a fost ghinionist în primul său meci oficial jucat pentru „șepcile roșii”. În minutul 78, el a șutat puternic, peste poarta gazdelor, iar apoi a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost scos pe targă. Cum nu mai putea călca, a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bacău.

Acolo, din cauza coronavirusului, Tamaș s-a speriat, Daniel Stanciu, managerul Universității Cluj, relatând la Digi Sport: „La spital era foarte aglomerat, aşa că s-a întors la stadion şi a plecat cu echipa către Cluj, iar marți după-amiază îşi va face un RMN. Să sperăm că e doar o problemă la menisc, pentru că perioada de recuperare va fi mult mai mică”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare