Sport

Gabi Tamaș are MENISCUL PRAF! Dar luni vrea să joace… „Mi-a troznit genunchiul înauntru”

 

Fundașul central brașovean a suferit o accidentare groaznică în meciul câștigat de Universitatea Cluj cu Aerostar Bacău, în deplasare, în prima etapă a Ligii 2 la fotbal – Gabi Tamaș S-A SPERIAT la spital!…

Gabi Tamaș a dat pentru Digisport o serie de detalii despre groaznica accidentare suferită, susținând și că dorește să joace luni pentru „U” Cluj în disputa de pe teren propriu cu ASU Politehnica Timișoara, în ciuda faptului că marți el va fi operat: „Am ruptură de menisc. Pot reveni în două-trei săptămâni pe teren. Marți e programată operația, dar luni vreau să joc. Mă pregătesc la sală. Meniscul s-a rupt de tot și îl voi scoate. Dacă-l lipesc, voi lipsi trei-patru luni. Așa, însă, voi reveni mai repede… Nu mi s-a lipit piciorul în pământ. Pur și simplu, mi-a troznit genunchiul înăuntru. N-am mai simțit niciodată asta. Cumva, mi-a troznit în aer. Nu s-a umflat genunchiul nici atunci, nici acum”.

Apoi, veteranul fotbalist a relatat, optimist, pentru sursa citată că își dorește promovarea cu „șepcile roșii”, iar la anul să se bată pentru titlu în Liga 1. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare