Sport

Gabi Tamaș, APROAPE DE…

 

Fundașul central brașovean a suferit o accidentare urâtă în primul meci oficial jucat pentru Universitatea Cluj, în deplasare cu Aerostar Bacău, din etapa inaugurală a Ligii 2 fotbalistice – detalii, AICI: Gabi Tamaș, DUPĂ OPERAȚIE… A plecat din spital pe semnătură.

În ciuda optimismului etalat de Gabi Tamaș, o persoană din anturajul fotbalistului a declarat pentru Impact că există posibilitatea ca acesta să ia în calcul decizia retragerii din activitatea competițională: „Atunci când suferi o ruptură de menisc la 25-27 de ani este una, dar când ți se întâmplă la 37 de ani este cu totul altceva. Corpul nu se regenerează la fel. După o astfel de accidentare, numai o minune ar mai putea face ca el să poată juca fotbal la capacitate 100%. S-a accidentat singur, fără să îl atingă nimeni. Poate că este un semn, poate că organismul îi transmite un mesaj”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare