Sport

Gabi Tamaş a părăsit NERVOS sala de judecată!!!

 

Fotbalistul braşovean al echipei israeliene Hapoel Haifa a avut termen, astăzi, la Tribunalul din Petah Tikva, Tamaş dorind să convingă instanţa să nu mai fie ţinut în arest la domiciliu.

Se ştie faptul că fundaşul central în vârstă de 35 de ani a fost surpins conducând cu viteză excesivă pe autostradă, fiind şi în stare de ebrietate. Pentru aceste lucruri a stat şi circa o săptămână în spatele gratiilor.

Potrivit gsp.ro, Gabi Tamaş n-a avut parte de un traducător oficial, astfel că instanţa a acordat un nou termen, pentru 16 aprilie. Braşoveanul a părăsit sala de judecată vizibil nervos şi agitat.

Dacă nu va scăpa de arestul la domiciliu la proximul termen, coşmarul se va prelungi pentru Tamaș. Urmează Paștele Evreiesc, care ține 8 zile, începând cu data de 19 aprilie, și Tribunalul funcționează doar în situații excepționale, a mai informat sursa citată.

Foto: Reuven Schwartz (Israel)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare