Sport

Gabi Stan: „Este o anomalie ca cei de la Corona să ia numele FC Brașov”

 

Gabi Stan, antrenorul care i-a calificat ultima dată pe „stegari” în Cupa UEFA, a comentat planurile autorităților locale privind noul FC Brașov.

„În opinia mea, este o anomalie ca cei de la Corona să ia numele FC Brașov. Sunt înființații a doua oară, după ce s-au desființat la retrogradarea din Liga 1. Nu are rost să ne înhămăm la o treabă care nu are sorți de izbândă”, a spus „Gabello”.

El a mărturisit că susține SR-ul și pentru că activează la acest club, „condus de o mână de oameni, dar susținuți de foarte mulți brașoveni cărora le place fotbalul”.

Gabi Stan este convins că lumea va fi de partea SR-ului, „chiar în aceste condiții vitrege existente”, punctând că iubitorii fotbalului din oraș vor opta pentru formația „galben-negrilor”, în detrimentul Coronei, în cazul unui referendum, dovadă și miile de bilete virtuale vândute.

„Trebuie oprită, cumva, această luptă pe undeva fratricidă între Corona, și acolo activează câțiva foști «stegari», și SR”, a precizat „Gabello”, care nu crede nici în ideea unirii celor două echipe, „pentru că vor prima interesele celor de la Corona”.

Visul lui Gabi Stan este să mai poată vedea FC Brașov – pe structura SR-ului – în prima ligă și în cupele europene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare