Sport

Fundația Telekom România susține componenta socială a Maratonului Internațional Brașov!

 

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport anunță un număr record de 3.500 de pasionați de mișcare înscriși la startul celei de-a patra ediții, cu peste 800 de concurenți mai mult decât la competiția din 2017.

Maratonul panoramic al României atrage, prin statutul de membru acreditat AIMS, prin organizare și calitatea traseului, peste 100 de sportivi străini, din 31 de țări.

Competiția din inima Transilvaniei, cu start și finiș în Piața Sfatului, alergare pe cele mai importante străzi din Brașov și traseu ce ajunge până în Poiana Brașov, strânge participanți din țări precum Albania, Algeria, Argentina, Bulgaria, China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Maurițius, Moldova, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Pakistan, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Turcia și Ungaria.

„De la an la an, acest eveniment reprezintă mai mult decât o competiție sportivă. Maratonul Internațional Brașov înseamnă calitate, recunoaștere, depășirea limitelor și susținere pentru cei aflați în dificultate. Ca în fiecare an, Fundația Telekom Romania susține componenta socială a acestei competiții. Editia 2018 este una de amploare, având un numar record de participanți, atât din țară, cât și din străinătate”, a declarat Ionela Păunică, Senior Coordonator PR, Telekom Romania și Director Executiv la Fundația Telekom Romania.

Prin intermediul Fundației Telekom Romania, o parte din taxele înregistrate la eveniment vor fi direcționate către brașoveanul Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer.

„Telekom Sport nu este doar o televiziune care transmite sport, este una care încurajează activ stilul de viață sănătos și se implică în multe activări ce susțin acest demers. Chiar de la înființare, nu ne-am limitat doar la a oferi telespectatorilor noștri cele mai bune și mai variate competiții sportive, am fost alături de multe inițiative care încurajează sportul de masă, atât prin promovare, cât și prin participare activă. În fiecare an am avut membri ai echipei Telekom Sport participanți la Maratonul Internațional Brașov și nu numai. Și anul acesta vom alerga alături de brașoveni și de ceilalți participanți în cel mai panoramic maraton al României”, a declarat Vlad Enăchescu, General Manager Telekom Sport.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și ACS Smart Atletic, powerd by Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Consiliul Județean Brașov, Primăria Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali. Sponsorii evenimentului sunt: Cinema One, Eva Energy, Banca Transilvania, Intersport, Temad, Paradisul Acvatic, Dorna, PowerBar, Superland Columbia, Brașov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener prevenție și Telekom Sport, Transilvania Expres (www.mytex.ro), Virgin Radio – parteneri media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

CITEȘTE ȘI: Maratonul Internațional Brașov, un EVENIMENT cu certă recunoaștere internațională!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button