Sport

„Fulgerul” a lovit și la Beijing!!! Final cu sufletul la gură!!!

 

Finala masculină de 100 de metri a fost ieri în prim-plan la Campionatele Mondiale de atletism care se desfășoară la Beijing, în China.

Atenția tuturor a fost îndreptată spre duelul dintre jamaicanul Usain Bolt, care a concurat puțin în acest sezon – din cauza unei accidentări, și americanul Justin Gatlin, în formă după ultimele curse disputate.

Până la urmă, „Fulgerul” Bolt s-a impus, supremația sa în sprint neputând fi contestată. L-a devansat pe Gatlin cu o sutime – 9.79, față de 9.80, cucerind al treilea său titlu suprem pe această distanță, precum americanii Carl Lewis și Maurice Greene. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Andre De Grasse (Canada) și Trayvon Vicaut (SUA), ambii fiind cronometrați în 10.00 secunde.

Astfel, Usain Bolt a devenit atletul cel mai medaliat (11) și titrat (9) din istoria Campionatelor Mondiale, a căror primă ediție s-a consumat în 1983.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare