Sport

Franța – Belgia, duel pentru finala Cupei Mondiale

 

Prima semifinală a Cupei Mondiale din Rusia, Franța – Belgia, este programată mâine, de la ora 21.00, la St. Petersburg.

Va fi un meci special pentru Thierry Henry, fost campion mondial cu Naționala Franței, care acum este unul dintre asistenții selecționerului Roberto Martinez la prima reprezentativă a Belgiei.

„Este bizar să îl avem pe Thierry împotriva noastră în acest meci. Aş fi foarte mândru să îi arăt lui Thierry că a ales tabăra greşită! Aş fi preferat să îl avem pe Henry de partea noastră, să ne ofere mie şi celorlalţi atacanţi francezi sfaturi, dar nu sunt foarte gelos”, a declarat Olivier Giroud, atacantul echipei Franței.

Penrtu belgieni, principala preocupare este blocarea lui Kylian Mbappe. „e face la vârsta lui eu nu am văzut decât la Lionel Messi”, a comentat Nacer Chadli, în timp ce Thomas Vermaelen a punctat: „Toată lumea vorbeşte despre Mbappe în acest moment. A făcut un turneu mare şi are calitatea de a putea schimba scenariul unui meci”.

„Pentru mine, N’Golo Kante e cel mai bun din lume pe postul său. Când e în formă, ai șanse 95 la sută să câștigi. Am vorbit de câteva ori la telefon cu Kylian Mbappe. Când era mic, se uita la filmulețe cu mine. Acum, eu mă uit la el. În fotbalul modern, n-am mai văzut o asemenea explozie. Voi juca împotriva celor pe care îi cunosc atât de bine. Am petrecut mulți ani în Franța. Sunt fotbaliști de excepție”, a menționat și Eden Hazard.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare