Sport

FOTE 2017. Sportivii noştri – în afara top 6!!! Rezultatele zilei…

 

Astăzi a avut loc concursul feminin de sărituri cu schiurile de la Erzurum (Turcia), contând pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2017.

Pe o trambulină având HS 109 metri, victoria i-a revenit franţuzoaicei Romane Dieu (223.7 puncte). Cele două sportive de la CSS Braşovia, Diana Trâmbiţaş (foto) şi Carina Militaru, au ocupat locurile 8 (127.3 p), respectiv 9 (119.9 p) din 14 concurente clasate.

În proba similară a băieților s-a impus un sloven, Timi Zajic. Un turc a terminat pe locul 4, în timp ce primul român a ocupat abia locul 16, din 29 de performeri.

De asemenea, în cursa masculină de biatlon 7.5 km, Vasile Andrei Titoc a ocupat locul 15, fiind primul sosit dintre „tricolori”. Învingător a fost cehul Vitezslav Hornich.

Întrecerea feminină de 6 km biatlon a fost adjudecată de Camile Bened (Franța). Enikö Marton, prima dintre românce, a sosit pe locul 20.

Apoi, în proba feminină de schi fond – stilul liber – 7.5 km, prima s-a clasat rusoaica Kristina Kuskova. Întâia româncă, Anna Kemenes, a terminat pe a 19-a poziţie.

Întrecerea masculină de slalom uriaș l-a avut drept învingător pe italianul Alex Vinatzer. Alex Ștefănescu a ocupat locul 18, în timp ce Mihnea Olteanu, de la Corona Brașov, n-a încheiat concursul.

CITEŞTE ŞI: FOTE 2017. Amanda Stan, şanse la o medalie de bronz!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare