Sport

FOTE 2017. Încă o zi DEZAMĂGITOARE pentru delegația României!!!

 

La Erzurum (Turcia) sunt în plină desfășurare concursurile din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

Din păcate, la patinaj artistic, deși după programul scurt avea șanse la cucerirea medaliei de bronz, sportiva Amanda Stan (foto) s-a clasat astăzi abia pe locul 9, câștigătoare fiind rusoaica Alina Zagitova.

În cursa masculină de biatlon 10 kilometri pursuit, victoria i-a revenit francezului Thomas Briffaz. Cel mai bine clasat dintre români este Vasile Andrei Titoc, pe locul 18.

Biatlonistele s-au întrecut în cursa de 7.5 km pursuit. Prima a terminat Anna Grigoreva, din Rusa. Întâia româncă a fost Enikö Marton, pe locul 12.

La short-track, România a avut calificate două sportive în finala B a probei de 1.500 de metri, este vorba de Julia Albert (locul 2 – a 8-a poziție în ierarhia generală) și Antonia Gidro (locul 4). În aceeași specialitate, la masculin, tot în finala B a acces și „tricolorul” Attila Szasz (locul 3).

S-a încheiat și proba feminină de slalom. O slovenă, Nika Tomsic, a triumfat, în timp ce Krisztina Toth, reprezentând România, s-a clasat pe locul 32.

În ultimul concurs al zilei, la snowboard – SBX masculin, Matyas Iszlay (România) a ocupat locul 6, potrivit site-ului COSR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button