Sport

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a câştigat „Balonul de Aur 2016”

  • cristianoronaldo1.jpg
  • cristianoronaldo2_2.jpg
 

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, a câştigat, în această seară, „Balonul de Aur”, decernat de publicaţia „France Football”.

Fotbalistul obţine pentru a patra oară prestigiosul trofeu, după ce acesta a mai fost recompensat cu „Balonul de Aur” în 2008, 2013 şi 2014. În clasamentul întocmit de „France Football”, Cristiano Ronaldo a obţinut 745 de puncte.

„Este un vis devenit realitate! Nu mi-aş fi imaginat niciodată că aş putea câştiga de patru ori acest trofeu. Sunt fericit şi împlinit. Prima dată a fost desigur o emoţie specială. Dar şi acum mă simt aşa cum am făcut-o şi în 2008″, a declarat Cristiano Ronaldo pentru „L’Equipe”.

Mâine, cititorii din întreaga lume ai publicaţiei „France Football” vor găsi pe piaţă un număr dedicat în întregime „Balonului de Aur 2016”, care va cuprinde atât clasamentul complet, cât şi detalii referitoare la voturi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button