Sport

Fotbaliștii de la Colțea 1920 Brașov au început antrenamentele

 

Fotbaliștii de la Colțea 1920 Brașov s-au reunit ieri, prima ședință de pregătire din noul an, care a avut loc în sala de forță, fiind condusă de preparatorul fizic Sergio Ranera.

„Ne-am reunit cu dorința de a continua munca bună depusă pe finalul anului trecut. Așteptările de la 2019 sunt să consolidăm o formula de echipă care să practice un fotbal plăcut bazat în exclusivitate pe principiile clubului nostru. Doresc să câștigăm și o constanță în jocuri, lucrul poate cel mai greu de atins când ai un lot foarte tânăr. Cu siguranță vom fi o echipă care va încerca să câștige orice meci”, a declarat Liviu Nicolae, antrenor formației brașovene.

Marian Ivan, directorul general al grupării din Liga 4, a menționat: „Avem un program de pregătire bine stabilit. Le-am spus băieților că e perioada cea mai importantă a anului pentru un jucător și trebuie să fie foarte atenți la cum se pregătesc. O sa vedem la lucru, în amicale, tineri de la echipa U19 a clubului. Momentan nu va pleca nimeni din lotul care a evoluat în turul de campionat. Munca sinceră a acestor copii va fi răsplătită indiferent de cum consideră unii să respecte fenomenul fotbal și imaginea orașului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare