Sport

Fotbaliști „DOPAȚI” și portocale „OTRĂVITE”!!! Spania, ACUZATĂ după 33 de ani…

 

Finalistă la Euro 1984, a „furat” Spania participarea la Campionatul European ce s-a disputat în Franța?! Conform mai multor membri ai selecționatei malteze, „La Roja” ar fi recurs la unele chestii ilegale pentru a obține calificarea.

Pe 21 decembrie 1983, Spania avea o misiune cvasi-imposibilă pentru a ajunge la Euro ’84. Trebuia să învingă Malta la 11 goluri diferență, după ce în precedentele 7 partide din preliminarii înscrisese de numai 12 ori. În final, Spania a câștigat cu… 12-1.

Meciul respectiv a fost considerat drept unul dintre cele mai suspecte din istoria fotbalului. Maltezii i-au acuzat pe spanioli de dopaj și otrăvire.

„Un om mic, îmbrăcat în alb, ne-a adus un platou cu portocale tăiate. Jucătorii au mâncat și s-au simțit rău”, a declarat Victor Scerri, selecționerul din acea vreme al Maltei, într-un reportaj difuzat de canalul spaniol Movistar. „Chiar am întrebat medicul nostru, dacă băieții ar fi putut fi otrăviți”, a completat Scerri.

„Aveam impresia că eram beat”, a relatat atacantul maltez Demanuele, care are bănuiala că spaniolii au fost dopați: „Fratele meu a fost culturist și știu ce se întâmplă când cineva ia steroizi. Energia cu care au evoluat spaniolii era complet anormală. Se comportau ca și când au consumat steroizi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare